BESPLATNA DOSTAVA ZA SVAKU KUPNJU IZNAD 29€

The Vegan WAY

The sustainable journey of ECHOSLINE

Dobrodošli na stranicu uvjeta reklamacije i povrata našeg web shopa.

Važno nam je da ste zadovoljni svojom kupovinom, stoga smo pripremili jasna pravila koja reguliraju proces reklamacije i povrata proizvoda. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete kako biste bili upoznati s našim postupcima i uvjetima.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Naša politika povrata i reklamacija u skladu je s pravilima Europske unije i traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste uspješno obavili povrat, vaš proizvod mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Nekoliko vrsta proizvoda ne podliježe povratu. Proizvodi poput boja za kosu, trajnih tekućina, oštrica ili ostalih higijenskih proizvoda ne mogu se vratiti. Također ne prihvaćamo proizvode koji su oštećeni zbog nepravilne upotrebe ili su izvan jamstvenog roka.

Da biste dovršili povrat, potrebna nam je potvrda ili dokaz o kupovini.

Nemojte slati vašu kupovinu natrag proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati:

  • Proizvod s očitim znakovima korištenja
  • Bilo koji proizvod koji nije u svom originalnom stanju, oštećen ili ima nedostajuće dijelove iz razloga koji nisu uzrokovani našom pogreškom.
  • Bilo koji proizvod koji je vraćen više od 30 dana nakon dostave

 

Nakon što primimo vaš povrat i pregledamo ga, poslat ćemo vam e-mail na adresu info@echosline.info kako bismo vas obavijestili da smo primili vaš vraćeni proizvod. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata.

Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, i kredit će automatski biti primijenjen na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u određenom vremenskom periodu.

Ako još uvijek niste primili povrat, prvo provjerite svoj bankovni račun.

Zatim kontaktirajte svoju kreditnu karticu, može potrajati neko vrijeme prije nego što se povrat službeno objavi.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste sve to učinili i još uvijek niste primili povrat, molimo kontaktirajte nas na info@echosline.info.

Samo redovno cijenjeni proizvodi mogu biti vraćeni. Proizvodi na sniženju ne mogu se vratiti.

Zamjenjujemo samo proizvode ako su neispravni ili oštećeni. Ako trebate zamijeniti proizvod za isti, pošaljite nam e-mail na info@echosline.info i pošaljite svoj proizvod na: Ulica Stjepana Bencekovića 23, 10 000 Zagreb.

Ako je proizvod označen kao poklon prilikom kupnje i poslan izravno vama, primit ćete poklon kredit za vrijednost vašeg povrata. Nakon što primljeni proizvod bude vraćen, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako proizvod nije označen kao poklon prilikom kupnje, ili je poklon primatelj naručio proizvod da bi vam ga kasnije dao, mi ćemo poslati povrat novca poklon davaocu i on će saznati o vašem povratku.

Da biste vratili proizvod, trebate poslati proizvod na: Ulica Stjepana Bencekovića 23, 10 000 Zagreb.